Zpět na hlavní stránku 
 
   Archiv 2015 - 2017

   Vydáním vysvědčení byl v pátek 30. června ukončen školní rok 2016/2017.

   Úřední hodiny o prázdninách: 29. 8., 30. 8., 31. 8., 1. 9. vždy od 10.00 - 11.00.
   Školní rok 2017/2018 bude zahájen v pondělí 4. září v 7.30 před budovou školy. Vyučování tento den končí v 9.10 hod.

   Ve čtvrtek 29. června proběhlo slavnostní zakončení školního roku 2016/2017 /rozsáhlou fotogalerii najdete zde/.

 

   Naši prvňáčci byli v pondělí 26. června v místní knihovně slavnostně pasováni na čtenáře /foto zde/.

   Z pátku na sobotu 23. - 24. června jsme uspořádali pro naše školáky z 1. - 5. třídy tradiční Spaní ve škole. Kromě oblíbené vybíjené, houpačky a dovádění na školní zahradě letos čekala na účastníky velká dobrodružná hra završená noční stezkou odvahy /foto najdete zde/.

 

   Žáci 1. - 3. ročníku vyrazili ve čtvrtek 22. června na školní výlet do Znojma, kde si prohlédli zdejší hrad, muzeum a město z vyhlídky radniční věže /foto zde/.

   Naši sedmáci vyrazili 12. a 13. června do Hnanic  /foto zde/.

 

   Žáci naší školy Kryštof Balcárek, Martin Beneš, Filip Durda, Klára Kalabisová, Lukáš Makovička, Damian Prukner a Radim Prukner po celý školní rok 2016/2017 výborně reprezentovali Vranov nad Dyjí ve fotbalové Okresní soutěži starších přípravek "A". Po 30 vítězných zápasech, 2 remízách a 2 prohrách zaslouženě obsadili celkové 1. místo.  Další informace najdete zde: fotky a videa, všechny výsledky.

   Žáci 4., 5. a 8. ročníku navštívili 8. června ZOO Jihlava /foto zde/.

 

   Naši florbalisté Kryštof Balcárek, Filip Durda, Lukáš Makovička, Radim Prukner a Petr Štěpán zvítězili na turnaji v Šumné, když postupně porazili družstva Pavlic 6:3, Šumné 6:2 a Blížkovic 4:2. Akce se konala ve středu 7. června. Foto najdete zde.

   V pondělí a úterý 5. a 6. června vyrazili naši šesťáci na pěší putování za krásami česko-rakouského pohraničí mezi Vranovem nad Dyjí a Šafovem /foto zde/.

  Dvě představení Nová dobrodružství Veverky Zrzečky a Divadelní cestopis, aneb Evropou od renesance po realismus  nám v pondělí 5. června zahráli členové Divadélka pro školy z Hradce Králové /foto zde/.

   Ve čtvrtek 1. června jsme na naší škole připravili projekt Den Evropy, ve kterém se naši žáci nejen dozvěděli množství zajímavých informací o našem kontinentu, ale některé z nich i úspěšně předali dalším spolužákům z jiných tříd. Rozsáhlou fotogalerii najdete zde.

  V rámci plaveckého výcviku ve Znojmě se v pondělí 29. května uskutečnil závod o nejrychlejší přeplavání bazénu po celé délce. Mezi děvčaty zvítězila Klárka Kopečná ze 4. třídy. Mezi chlapci byl nejrychlejší Radim Prukner ze 3. třídy a Leoš Karmazin z 5. třídy obsadil 3. místo /foto zde/.

   V pondělí 29. května byl odehrán školní florbalový turnaj. Vítězi v mladší kategorii se pro letošní školní rok stali Martin Beneš, Vojtěch Blahuš, Filip Durda a Radim Prukner. Ve starší pak byli nejúspěšnější Jan Havelka, Tadeáš Müller a Tomáš Šrámek. Výsledky najdete zde /foto zde/.

  Ve dnech 17. - 18. května proběhl na naší škole opět po roce projekt Ovoce a zelenina. Zúčastnily se jej děti prvního stupně, které v rámci školní družiny a kroužku Kuchtění vytvářely všelijaké dobroty a ochutnávaly je různým způsobem. V první třídě si děti zpestřily výuku Prvouky praktickou ukázkou a ochutnávkou. Za dodávku ovoce a zeleniny děkujeme společnosti Laktea, s.r.o  /foto zde/.

   První mezinárodní setkání mají za sebou žáci a učitelé zapojení do projektu Erasmus + . Více informací o akci, která se uskutečnila 4. - 9. května v Itálii, najdete zde /foto zde/.

  Spaním ve škole zakončil taneční kroužek 19. 5. svoji činnost v tomto školním roce. Součástí programu byla noční prohlídka zámeckých interiérů s panem kastelánem Ryšavým /foto zde/.

   Ve středu 17. května připravili žáci 8. a 9. třídy v rámci projektu Zelenina pro své spolužáky a učitele výborný těstovinový salát /foto zde/.

  Hudební a taneční kroužek vystoupil v sobotu 13. května v Jazovicích a o den později v Zámeckém hotelu ve Vranově na Dyjí. Zde už předvedly své umění i děti z pěveckého kroužku, zumby a břišních tanců. Společně tak popřály všem maminkám a babičkám ke Dni matek (foto zde, některá videa zveřejníme až po závěrečném vystoupení na konci školního roku).

   Naši mladí florbalisté zvítězili na turnaji v Šumné, když postupně porazili družstvo Šumná B 6:2 a Šumná A 5:1. Akce se konala ve středu 10. května /foto zde/.

  Ve středu a čtvrtek 3. 5.4. 5. připravil NP Podyjí pro naše žáky zajímavou besedu o ochraně přírody a životního prostředí (foto zde).

   V pondělí 24. dubna se žáci 8. a 9. ročníku zúčastnili vycházky s geologickým programem, kterou vedl strážce NP Podyjí pan Martin Mahr /foto zde/.

  Ve středu 12. dubna proběhl už 6. ročník tradiční kuličkiády. Letošními vítězi se stali Třeťáci (Kamila Kocholová, Kristýna Skoumalová, Radim Prukner a Lukáš Trochta) a Mango (Lucie Hradecká) (výsledky zde, foto zde).

   V pátek 7. dubna pekli žáci 8. třídy v rámci projektu Velikonoce tradiční velikonoční pečivo jidáše /foto zde/.

  V úterý 4. dubna jsme zhlédli motivační program "Najdi svou cestu", který připravil a za asistence našich žáků v něm i vystoupil raper a zpěvák Neny (foto zde).

   Literární soutěž „Komenského střevo“ vyzývá děti, aby daly svůj hlas umění
/27. březen 2017/  ZŠ Vranov nad Dyjí v měsíci březnu uspořádala pro své žáky literární soutěž pod názvem „Komenského střevo“. Jejím cílem bylo probudit v žácích tvořivost a také zájem o čtení. Do soutěže se zapojili jak nejmladší prvňáčci, tak nejstarší žáci deváté třídy. Celkem devětadvacet příspěvků nese známky lyriky a epiky. Některé z nich autoři doplnili hezkými ilustracemi. Žáci mohou číst a hlasovat za tvorbu svých spolužáků už od 28. 3., kdy je Den učitelů a svátek Jana Amose Komenského, jehož jméno nese i ulice, kde sídlí naše škola, až do konce března. Výsledky soutěže vyhlásíme, jak jinak než novým školním rozhlasem, 4. dubna. Už teď je jisté, že máme žáky, kteří mají „Komenského střevo“ /foto zde/.
Mgr. Miroslava Roušová  

  Ve čtvrtek 23. března k nám zavítali pracovníci záchranné stanice Ikaros, aby nám představili několik zajímavých exotických živočichů. Bohatou fotogalerii si můžete prohlédnout zde.

   V úterý 21. března jsme spálili Moranu a přivítali tak dlouho očekávané jaro /foto zde/.

  Naši žáci a učitelé vystoupili 20. března s hudebním programem na Slavnostním žehnání sochy Madony. Fotky z akce najdete zde.

   Dne 1. 3. navštívili žáci 4. třídy výukový program Hedvika vypráví, který připravilo Jihomoravské muzeum Znojmo. Děti se proměnily v archeologický badatelský tým, který pátral po životě v pravěku. Průvodkyní jim byla neolitická plastika Hedvika.  Fotografie si můžete prohlédnout zde.

  Projekt Erasmus+
 
19. – 22. 2. 2017
proběhlo druhé mezinárodní setkání učitelů, tentokrát v italském městečku Soriano nel Cimino, kde má sídlo druhá partnerská škola našeho projektu. Na schůzce se diskutovalo o aktivitách, které proběhnou v květnu na prvním mezinárodním setkání žáků a jejich učitelů.  Žáci budou prezentovat svoji školu, zazpívají společnou píseň s tematikou Evropy a připraví pro ostatní vystoupení, vše  v anglickém jazyce. Společně s italskými, polskými a kyperskými žáky začnou pracovat na závěrečném výstupu projektu, který bude mít jednak podobu knihy, jednak budou všichni zúčastnění tvořit pás malovaného plátna s tematikou evropských hodnot. Mezi sebou budou komunikovat v anglickém jazyce. Pro žáky se připravují rovněž výlety po Itálii, aby se seznámili s místní historií a kulturou. Učitelé zatím navštívili úžasné středověké město Viterbo, prošli se po malebných historických uličkách Soriana a prohlédli si místní středověký hrad. Foto zde.

  Ve čtvrtek 9. února proběhlo školní kolo recitační soutěže, ve které byli letos ve svých kategoriích nejúspěšnější Veronika Součková, Libor Plachý, Veronika Prathová a Darina Vaňurová. Fotky a další výsledky si můžete prohlédnout zde.

  Naši žáci a učitelé využívají v posledních týdnech kluziště u fotbalového hřiště, které v první polovině ledna připravili a stále jej udržují ve výborném stavu členové zdejšího sportovního klubu a další dobrovolníci. Za to jim patří velký dík. Bruslí se nejen v tělocviku, ale i v rámci zájmových kroužků. V týdnu na přelomu ledna a února se tam sešli například mladí volejbalisté, fotbalisté a dokonce i hudebníci. Fotografie si můžete prohlédnout zde.

  Ve čtvrtek 12. ledna k nám zavítali podivní tvorové, o kterých jsme v posledních letech pouze četli, zpívali nebo recitovali. Vidět je na vlastní oči je dnes takřka rarita. Prohlédnout si je můžete zde.

  Ve středu 11. ledna vytvořili žáci naší školy početnou laickou porotu, a pomohli tak s vyhodnocením celorepublikové výtvarné soutěže Nakresli tři krále u Ježíška v Betlémě, kterou organizoval FATYM Vranov nad Dyjí. Fotografie si můžete prohlédnout zde.

   Zápis do 1. ročníku se bude konat  8. 4. 2017 od 9 - 11 hodin v budově ZŠ Vranov nad Dyjí. Na základě souhlasného stanoviska Pedagogicko – psychologické poradny ve Znojmě a odborného dětského lékaře je možno udělit ředitelem školy odklad školní docházky. Příslušná písemná vyjádření je nutné doložit v den zápisu.

  Za nevlídného deštivého počasí vystoupili v neděli 18. prosince naši žáci a učitelé na zpívání u vánočního stromu. Několika vánočními písněmi snad potěšili většinu přítomných. Každopádně se jim podařilo alespoň na chvíli přilákat zimu, protože hned poté několik hodin sněžilo. Fotografie si můžete prohlédnout zde, video zde.

  Ve čtvrtek 15. prosince jsme uspořádali tradiční vánoční dílny. Fotky z této akce si můžete prohlédnout zde.

  V pondělí 5. prosince k nám zavítal Mikuláš s anděly a čerty. Fotografie si můžete prohlédnout zde.

   Ve čtvrtek 1. prosince k nám zavítali herci Divadélka pro školy z Hradce Králové. Nejprve zhlédli žáci 1. -  5. ročníku Africkou pohádku aneb Podivuhodná dobrodružství doktora Holuba a hned poté následovalo představení Legenda W+V aneb Příběh Ozvobozeného divadla pro žáky 6. - 9. ročníku. Fotky najdete zde.

  Projekt Erasmus+
 
První mezinárodní pracovní setkání učitelů proběhlo 14. – 16. 11. 2016 v italském městečku Orte. Na schůzce byl nastíněn program projektu, stanovena kritéria výběru žáků pro projekt. Jedná se o žáky ve věku 12 – 14 let, kteří vyplní jednotný dotazník v angličtině, podle dosažených výsledků pak budou vybráni žáci, kteří se projektu zúčastní, to znamená, že budou pracovat na výstupech projektu a zúčastní se mezinárodních setkání v Itálii, na Kypru a v Bruselu. Dané téma pro naši školu je Propagace hodnot EU v občanské výchově ve škole a v místních komunitách. Foto 1, 2.

   V pátek 18. listopadu nás navštívil spisovatel Jan Opatřil, který našim žákům představil svou dosavadní tvorbu a přečetl i některé ukázky ze svých knih. Foto najdete zde.

  V pátek 11. listopadu vystoupili naši žáci společně s dětmi z místní mateřské školy na tradiční podzimní akci Loučení se sluníčkem. Několik fotografií si můžete prohlédnout zde.

   Naše školní družina se zúčastnila soutěže Hra se světlem - vytvořili jsme pomocí papíru, barev, krakelovacího laku a přírodnin lucernu. Máme radost, že jsme postoupili do druhého kola facebookového hlasování. Rádi bychom v obrovské konkurenci úspěšně obstáli, proto prosíme o Váš hlas a o facebookové sdílení. Děkujeme. Více najdete zde.

  Žáci naší školy Kryštof Balcárek, Filip Durda, Lukáš Makovička, Martin Beneš, Radim Prukner a Klára Kalabisová výborně reprezentovali Vranov nad Dyjí ve fotbalové okresní soutěži starších přípravek. Po podzimní části soutěže mají na svém kontě 14 vítězství, 1 remízu, 1 prohru a patří jim tak průběžné 1. místo. Více informací najdete zde.

   Naše škola je zapojena do projektu Erasmus+, jehož cílem je mimojiné poznat různé národy a kultury Evropy a zdokonalit se v anglickém jazyce. Více informací najdete zde.

  Z důvodu rekonstrukce přehradní hráze a nemožnosti přístupu na pláž se tradiční drakiáda letos i příští rok neuskuteční. O to více se na vás i vaše draky budeme těšit, až bude tato náročná stavební akce ukončena.

   Nabídku zájmových útvarů na školní rok 2016/2017 najdete zde.

  Školní rok 2016/2017 byl zahájen ve čtvrtek 1. září. Několik fotografií si můžete prohlédnout zde.

   Krajská hygienická stanice Brno upozorňuje na pokračující epidemický výskyt infekční žloutenky v Jihomoravském kraji. Nákaza se šíří kontaktem od osoby k osobě - při nedodržení základních zásad hygieny rukou, tj. umytí po použití WC a před každým jídlem /více zde/.
  Dále prosíme všechny rodiče, aby dětem před nástupem do školy pečlivě zkontrolovali hlavy. Předejdeme tak nežádoucímu výskytu vší na naší škole.

  Úřední hodiny o prázdninách jsou stanoveny na 25. 8, 26. 8., 30. 8., 31. 8. vždy od 10.00 – 11.00 hod.  

   Ve čtvrtek 23. června se v tělocvičně naší školy uskutečnilo slavnostní ukončení školního roku 2015/2016 (foto zde).

   Ve středu 22. června navštívili žáci 1. a 2. ročníku místní knihovnu, kde byli za přítomnosti starosty městyse Ing. Lubomíra Vedry slavnostně pasováni na čtenáře  (foto zde).

   Ve čtvrtek 16. června navštívili žáci 1. - 3. ročníku Znojmo. Prošli se po starém městě, z vyhlídky u kostela sv. Mikuláše se podívali na krásné údolí Dyje, v centru města si koupili něco na zub a na závěr si prohlédli znojemské podzemí (foto zde).

  Z pátku 10. 6. na sobotu 11. 6. jsme pro děti z 1. - 5. ročníku, kteří si během roku úspěšně plnily školní povinnosti, uspořádali Spaní ve škole. Mohly si tak opět po roce vyzkoušet svoji šikovnost, bystrost a odvahu (foto zde).

   V úterý 7. června navštívili žáci 4. třídy místní knihovnu. Paní knihovnice je seznámila s nabídkou knih, vyhledáváním v rejstříku a možností půjčování. Děti nahlédly do různých titulů a na závěr je čekal vědomostní kvíz (foto zde).

  V pondělí 6. června proběhl 5. ročník školního softtenisového turnaje, který letos vyhrál Filip Durda v kategorii 1. - 5. ročník a Jan Havelka v kategorii 6. - 9. ročník (výsledky zde, foto zde).

   Naši čtvrťáci vyrazili ve středu 1. června směrem k rybníku Jejkal. Stalo se tak v rámci projektu PŘÍRODNÍ SPOLEČENSTVA (foto zde).

  Pro žáky 6. - 9. ročníku jsme ve středu 1. června připravili projektový den s názvem "ODPADY". Děti tak měly možnost získat užitečné informace o třídění, zpracování a využití odpadového materiálu (foto zde).

  V pondělí 30. května se uskutečnil již 5. ročník kuličkiády. Letošními vítězi se stali Julie Hradecká, Lucie Hradecká, Filip Durda, Lukáš Makovička, Tomáš Šrámek, Tadeáš Müller, Marek Altenburger a Jan Havelka (výsledky zde, foto zde).

  Žáci 1. - 3. ročníku a členové florbalového kroužku ze 4. třídy se ve čtvrtek 26. května zúčastnili akce "Louka plná dětí", kterou pro děti z našeho regionu připravilo Okresní tělovýchovné sdružení ČSTV ve Znojmě. Jednalo se o setkání mladých začínajících sportovců, kteří si tak na vlastní kůži mohli vyzkoušet mnoho různých druhů sportu (foto zde).

  Úspěšnou florbalovou sezonu jsme zakončili závěrečným školním turnajem. Ten byl odehrán ve středu 25. května. Letošními vítězi mladší kategorie se stali MEDOJEDI (Lukáš Chaloupka, Filip Durda, Kryštof Balcárek a Lukáš Makovička). Ve starší kategorii zvítězili JÁGROVCI (Tomáš Šrámek, Jan Havelka a Tadeáš Müller). Výsledky zde, foto zde.

  Z důvodu rozsáhlé rekonstrukce sociálního zařízení naší školy, která začne už v sobotu 25. června, bude letošní školní rok ukončen v pátek 24. června 2016. Na dny 27. - 30. 6. vyhlašuje ředitelka školy ředitelské volno.

  V pátek 20. května jsme pro naše žáky 1. - 5. ročníku připravili projektový den OVOCE A ZELENINA. Děti se tak mohly takřka všemi smysly seznámit s různorodými druhy ovoce a zeleniny. Dále se dozvěděly spoustu užitečných rad o zdravé výživě (foto zde).

  Ve čtvrtek 19. května k nám zavítali pracovníci záchranné stanice Ikaros, aby nám představili několik zajímavých druhů dravých ptáků (foto zde).

  Žáci naší školy (taneční, pěvecký, hudební kroužek a další) vystoupili při příležitosti Dne matek. Akce se konala v Zámeckém hotelu v sobotu 14. května  (foto zde, video zde: hudební kroužek 1, hud. 2, hud. 3, hud. 4, hud. 5, pěvecký kroužek, zumba, labutí jezero).

  Členové hudebního a tanečního kroužku se v sobotu 7. května představili ve Starém Petříně a svým vystoupením tak popřáli všem přítomným maminkám ke Dni matek (foto zde, video zde: hudební kroužek 1, hud. 2, hud. 3).

  Ve čtvrtek 28. dubna absolvovali  žáci 6. - 9. ročníku celodenní vycházku do NP Podyjí, kde se i díky pracovníkům Národního parku dozvěděli mnoho informací o přírodě a zdejší krajině (foto zde).

  Třetí vítězný turnaj v řadě mají za sebou naši florbalisté, když postupně porazili domácí Šumnou a Pavlice shodným výsledkem 4:3. Akce se uskutečnila ve středu 20. dubna (foto zde).

  Žáci naší školy se svým tanečním a hudebním vystoupením reprezentovali Vranov nad Dyjí  na regionálním setkání obcí. Akce "ODPOLEDNE NA ŠUMNÉ" se konala v sobotu 9. dubna 2016 (foto zde, video zde).

  V pondělí 21. března jsme spálili Moranu, a pokusili se tak zahnat zimu a přivítat dlouho očekávané jaro (foto zde).

  Pracovníci Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje uspořádali pro žáky 1. a 2. ročníku besedu "První pomoc pro prvňáčky aneb Když nám medvědům někdo stůně". Vše se uskutečnilo v úterý 15. března 2016.  (foto zde).

  Naši florbalisté opět zvítězili. Postupně porazili Blížkovice 6:0, remizovali s družstvem Šumné 4:4 a zvítězilli nad Pavlicemi 9:3.  Turnaj se uskutečnil v Blížkovicích v úterý 15. března 2016 (foto zde).

  Naši žáci se zúčastnili dalšího ročníku akce "Vranov čte dětem". Tak se konala 11. a 12. března v prostorách místní knihovny. Páteční večer dětem četli senioři, v sobotu ráno proběhla beseda s autogramiádou s autory knihy "Vranov nad Dyjí nejen na starých fotografiích"  (foto zde).

  V úterý 16. února proběhlo školní kolo recitační soutěže. Ve svých kategoriích letos zvítězili Julie Hradecká, Filip Durda, Denis Polívka a Dominika Polívková (výsledky zde, foto zde).

  Naši florbalisté zvítězili na turnaji v Šumné, když postupně remizovali s Pavlicemi 4:4, zvítězili nad Šumnou 7:6 a nad Blížkovicemi 6:5. Akce se uskutečnila ve středu 10. února 2016 (foto zde).

  Ve čtvrtek 4. a 11. února se naši školáci zapojili do enviromentálního programu Správy NP Podyjí "Národní park přichází do škol", ve kterém se dozvěděli spoustu zajímavostí o přírodě a vztahu člověka k životnímu prostředí (foto zde).

   Společnost Laktea, která se zabývá zdravým životním stylem, vyhlásila soutěž FIT SVAČINA. Žáci naší školy se jí nejen zúčastnili, ale také patřili mezi 10 vítězných týmů. Pořadatelé je odměnili částkou 10 000,-  a k ní přidali i nádobí od firmy Tescoma a společenské hry. Naše děti v rámci soutěže připravily salát z naklíčené čočky a bagetu s mrkvovou pomazánkou. Recepty na tyto dobroty můžete najít na www.fitkonto.cz.(foto zde).

  Naši žáci a učitelé vystoupili v neděli 20. prosince se svým programem na "Zpívání u vánočního stromu" (foto zde).

  Ve čtvrtek 17. prosince jsme uspořádali tradiční Vánoční dílny spojené s výrobou vánočních ozdob a výrobků. I letos se uskutečnila prodejní výstava keramiky, patchworku, vánočních svíček, prostírání ... Rozsáhlou fotogalerii najdete zde.

  Ve čtvrtek 17. prosince k nám zavítalo Divadélko pro školy s představeními "Písnička pro draka aneb Jak se vaří pohádka" a "Divadlo nekouše! aneb Živelný průvodce divadelními žánry" (foto zde).

  Již podruhé měli naši žáci možnost zhlédnout naučné filmy společnosti MS Sférické kino, která díky projekčnímu 360° systému uvnitř pojízdné kupole nabízí zajímavé pořady o vesmíru, přírodě a životu na Zemi. Několik fotografií z jejich poslední návštěvy, která se uskutečnila v úterý 15. prosince, najdete zde.

  Ve čtvrtek 10. prosince se žáci 6. a 7. ročníku v pracovních činnostech seznámili se zvyky a tradicemi našich předků v projektu "Staročeské Vánoce". Součástí projektu byla i výroba betlémů z přírodních materiálů (foto zde).

  V sobotu 5. prosince předvedly děti ze školní družiny svůj čertovský tanec. Tradiční "Čertovský rej" se konal za velkého zájmu veřejnosti na vranovském náměstí. Několik fotografií si můžete prohlédnout zde.

  Ve středu 2. prosince měli žáci 2. -  6. ročníku možnost poslechnout si zajímavé povídání spisovatelky Ivony Březinové, která je autorkou mnoha knih pro děti. Několik fotografií najdete zde.

  V pátek 27. listopadu jsme ozdobili vánoční stromky na vranovském náměstí. Fotografie z této akce najdete zde.

  Naši žáci vystoupili společně se svými učiteli na tradiční listopadové akci "Loučení se sluníčkem". Vše se uskutečnilo ve středu 11. listopadu.

  V neděli 4. října jsme na pláži Vranovské přehrady uspořádali již 18. ročník drakiády. Fotografie z této akce najdete zde.
Za finanční podporu děkujeme firmě AZ papír Znojmo a paní Jiřině Orembové.

  Školní rok 2015/2016 byl slavnostně zahájen v úterý 1. září. Všem školákům přejeme hodně úspěchů. Několik fotografií najdete zde.

Zpět na hlavní stránku
 

  Archiv z let 2015 - 2017 najdete zde.

 

  Archiv z let 2012 - 2015 najdete zde.

 

  Archiv z let 2009 - 2012 najdete zde.

 

  Archiv z let 2006 - 2009 najdete zde.